Café Sportpark - Het gezelligste café van Amsterdam West én omstreken!
.
Alle Eredivisie wedstrijden Live bij Café Sportpark
.

Onze openingstijden:

Maandag - Gesloten

Van dinsdag t/m donderdag zijn wij geopend van 14.00 - 00.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 14.00 - 01.00 uur en zondag van 14.00 - 00.00 uur.

Voor F1 en de wedstrijden van Ajax zijn wij altijd open. Omdat de zitplaatsen beperkt zijn, verzoeken wij u om te reserveren via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn ook bereikbaar op 020-6185431

 

 

Welkom!

Welkom op de site van Café Sportpark. Hier kun je de meest relevante informatie vinden over ons café. Wil je persoonlijk de sfeer ervaren of heb je vragen, kom dan eens binnen kijken of neem contact met ons op. Klik hier voor onze gegevens en bereikbaarheid. Hopelijk tot snel in Café Sportpark!

Voetbal!

Bekijk alle wedstrijden uit de Europese voetbalcompetities live bij Café Sportpark! Naast voetbal tonen wij natuurlijk ook andere interessante sportevenementen.

Bekijk de aankomende wedstrijden!

Feestje?

Iets te vieren? Informeer naar de mogelijkheden voor het geven van een feest of een borrel in de gezelligste kroeg van Amsterdam-West!

Vier je feest bij Café Sportpark

Het Café

Sinds de bouw van het pand in 1937 is ons café gevestigd op de Jan van Galenstraat. Het heeft nog steeds de allure van een kroeg met historie maar is als buurtcafé absoluut met de tijd meegegaan. Kom de gastvrijheid ervaren in ons sfeervol modern ingerichte originele café!

Place to be...

Café Sportpark
Jan van Galenstraat 130- 132
1056 CG Amsterdam
Tel: 020 6185431‎

Contact Café Sportpark

Vergeet ons niet te volgen!

Mogelijk gemaakt door

V-Web.nl - Méér dan webdesign!